MUL-ȚU-MESC !

Hello people! Eu sunt Andrei și bine ați revenit pe blogul meu. Acesta este ultimul articol din 2020, iar de aceea vreau să fie mai…special. Enjoy! 😉

Dacă anul trecut îmi spunea cineva că mă voi apuca de blog, cel mai probabil îi râdeam în față. De succes, colaborări și aprecieri nici nu se mai punea problema.

Chiar dacă sunt la început, mă bucur că am început să strâng pe pagina de Instagram și pe acest blog o mică comunitate de oameni frumoși,care mă susțin și nu ratează nici un articol( sau vreo greșeală gramaticală 😅). Mă bucur că, prin prisma voastră și a blogului, mi-am găsit o versiune mul mai bună a mea și că am găsit un loc în care să îmi exploatez creativitatea.

Sunt foarte recunoscător pentru toată susținerea pe care mi-ați acordat-o și mă bucur că blogul meu a avut un impact atât de bun pentru voi. Dacă 2020 a fost un an foarte productiv pentru mine, presimt că în anul 2021 îmi voi atinge toate obiectivele pe care mi le-am propus, iar în același timp vă voi aduce și subiecte, interviuri și Sex Talks foarte interesante.

Nu vreau să mă lungesc foarte mult, cred că ați înțeles ideea😆 Eu mă duc să îmi caut ceva roșu de îmbrac,pentru a avea noroc în 2021, iar pe voi vă las să așteptați numărătoarea inversă a lui Dan Negru:) Vă mulțumesc pentru acest an minunat și ne vedem la anu’ ! Aveți grijă de voi 😁❤️

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s