Haina nu îl face pe om!…Sau da?

Hello people! Sper că sunteți bine și că v-ați făcut provizii, pentru ca acesta va fi un articol lung și,sper eu, foarte interesant pentru voi.

Fără alte introduceri, azi vreau să tai în carne vie:)) Voi vorbi despre copilași de bani gata și instastories. V-am făcut curioși? Atunci vă las să citiți. Enjoy!

1. No one gives a shit about your expensive clothes!

Hai să stabilim ceva. Chestia asta cu lăudatul pe Instagram e foarte lame. Ăștia care purtați tricouri cu logo-uri foarte accentuate, nu sunteți hypebeast-uri, sunteți doar niște COCALARI!!!

În cazul în care nu știați, există foarte multe competiții între copii, care încep chiar din clasa a 6-a! Pe scurt, școala nu mai este un loc doar pentru învățat, ci un fel de Paris Fashion Week… sună drăguț, dar nu este cazul aici.

Plus of that, nu toți elevii au aceeași situație materială . De aceea, unii se cred mai cu moț decât ceilalți, doar pentru că poartă un tricou de 200 € de la Gucci. Honey,dacă milioane de copilași foarte același tricou, acesta se demodează! 🤭 pe lângă faptul că toate tricourile de la Gucci sunt urîte și copiate de turci, vreau să mai zic o chestie . UN TRICOU DE BRAND NU ACOPERĂ LIPSA DE CREIER ȘI DE BUN SIMȚ!!

2. „Hai marș cu fake-ul tău!”

Hai să lăsăm ipocrizia la o parte și să recunoaștem faptul că după lansarea piesei „ Gucci gang”, toți ne-am dorit acel tricou ai iconic:)) (Mă rog, eu cănd i-am văzut prețul, m-am răzgândit:)) ). Partea interesantă este că foarte mulți au apelat la fake-uri. De ce să nu porți fake-uri? Păi, ideea e urmatoarea, brandurile mari au produse overpriced cu un scop. Totodată, aceste branduri au încasări uriașe în țări în care salariul minim pe economie sare peste 600 €, în vreme ce la noi în țară este aprox. 300€…

Produsele de bine nu sunt făcute pentru a fi purtate de toți figuranții!!! Pe bune acum, nu mi se pare normal să Îți faci rate pe doi ani ca să pui tu poze pe Instagram cu niște ochelari Dolce&Gabanna!

I mean… Poartă haine de brand doar dacă îți permiți! Și stați chill, un tricou de la H&M, Bershka,Zara etc. este net superior unui fake!

3. Nu impresionați pe nimeni dacă vă arătați banii pe social media!

Frumoșilor, hai gata cu arfe le astea ieftine! Faptul că părinții tăi muncesc un an de zile pentru ca tu să pui poze din vacanțe scumpe, nu te face mai special/ă. Băi, ok, pui o poză și adaugi acolo locația(care nu e obligatorie btw) , dar hai să nu exagerăm!

Also, dacă puneți poze live din vacanță, poate vă treziți cu casele sparte! TRĂIEȘTI IN ROMÂNIA, GET USED TO IT!

Concluzii:

1. Lumea te apreciază pentru gândești comportament, nu pentru hainele, banii sau vacanțele în care mergi!

2. Nu transformați școală în podium!

3. Nu încerca să pari ceea ce nu ești!

4. Hainele scumpe nu acoperă prostia!

Buuuuunn, gata pe azi. Sper că ți-a plăcut acest articol, pentru eu cel puțin am râs cănd l-am scris:))) nu uita să citești și celelalte articole pe blog, în cazul în care nu ai făcut-o! Până săptămâna viitoare, când voi posta un nou articol, POARTĂ MASCĂ ȘI STAY SAFE! See ya;))

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s