Doamne, OCOLEȘTE-I PE ROMÂNI !

Bine v-am regăsit la un nou articol. De acum înainte voi comenta subiectele de… actualitate:)) Și mă gândeam să spar gheața cu un eveniment foarte recent și anume protestul de la Piața Victoriei (citeste propozitia asta cu vocea lui Floricica Dansatoarea:)) Enjoy !

Mai pe scurt, o mare parte din dragul nostru popor a fost înnebunit de această carantină. Se pare că în luna martie, Instagramul a fost plin de story-uri de genul: ” Nu mai supooooort! ” ; ” #rezist” ( lame af not gonna lie) și multe altele ,pe care sigur le știi și tu.

Pentru mine, carantina avut efecte benefice oarecum. În sensul că m-am apucat să alerg în fiecare dimineață, m-am apucat de blog, și cel mai important, am descoperit meditația. Am ales aceste activități pentru a mă distanța de tot haosul de pe social media.

Bun, acum hai să vă bag în temă. Într-un fel sau altul, lumea a fost foarte supărată pentru prelungirea stării de urgență. Acum stau și mă gândesc… e mai bine să savurezi din plin o zi, fiind conștient/ă de riscul uriaș de infectare, SAU să stai naibii în casă și de-abia dupa ce se ridică starea de alertă, să mergi să te plimbi. Toți vă plângeți ( ca mna, sunteți români). Dacă vi se albește pielea de la atâta Netflix sub pătură, mai deschideți și voi geamul ca să mai simțiți o adiere de vânt și eventual, lumina soarelui.

  1. Distanțarea socială

Îți vine să crezi sau nu, locuitorii acestei țări minunate au început să protesteze împotriva chestiilor care ne fac bine… Acum, fiecare se plânge în felul lui. Cred că ți-ai dat deja seama că cele mai „traumatizate” de această pandemie sunt babele, care nu mai au voie să se ducă să „lingă” icoanele. Mă rog… într-un fel și mie mi-a lipsit rutina aia pe care o aveam în fiecare zi. Anyways, ideea e că nu am înteles niciodată de ce toată lumea e așa de marcată de faza asta cu statul în casă, DAR HEI, sper să treacă toată chestia asta că prea bagă frica în lume.

2. De ce unii români nu acceptă educația sexuală în școli?

Nu vreau să o mai lungesc mult, subiectul este deja dezbătut în prima parte din ” l’ecole”. Faza e că nu înțeleg de ce acest subiect este încă TABU ÎN 2020. Ok, poate că nu e chiar ok ca un copil de 7-8 ani ( cls. I – II) să afle că nu barza l-a adus:)))) Totuși, ar fi perfect dacă aceste chestii s-ar învăța pe la 13-14 ani. Adică poate fetele sunt mai informate, dar majoritatea băieților învață ed. sexuala de pe site-uri porno ( și e cam trist). Te întrebi de ce pun atât accent pe educația sexuală? Hmm… păi e cam trist să auzi că suntem cam prima țară a căror fete își încep viața sexuală de la 12-13 ani, neprotejat, astfel rezultând o sarcină nedorită, e cam trist când văd pe YouTube confesiunile unor fete violate sau pe care se pune presiune cu privire la începerea vieții sexuale. Bombardierule, nu te da șmecher că o ai de 20 cm+,dacă nu știi să îți pui nici măcar un prezervativ!!! Și încă o chestie… NU E COOL SĂ FACI SEX LA 12-14 ANI !!! Închei aici cu acest subiect, deja m-am săturat…

Buuuuun, gata pe azi! Dacă mai aflu ceva în legătură cu acel protest, mai adaug pe story. Țin să vă mulțumesc iar pentru suportul acordat și sper că v-a plăcut acest articol. Până săptămâna viitoare când voi posta următorul articol, POARTĂ MASCĂ ȘI STAI SAFE !!! See ya! ;)))

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s